| Duyuru |
| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Portal Portal Çok Güzel olmuş. Elinize Sağlık. Lakin Bir Eksik var gibi "Banner" Ramazan Ayına Uygun güzel bir banner yapılsa çok güzel olur yada forumda üyeler yapsın beğenilen konulsun Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Akşamlar.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Portal aoo noldu portalımıza alışıldık gelmedi ama şık olmuş elinize sağlık. evet banner düşünülebilir ama wp pek yakışmamış sanki ? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Portal Alıntı:
böle 2 değişik tema biraz kötü görüntü oluşturuyor gibi :)
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yönetici ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: TR Yaş: 21 Mesajlar: 90
Teşekkür Et: 2
Resimler: 1 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: Portal Merhabalar, Öncelikle öneri ve görüşleriniz için teşekkürler, Portal'ı WP'ye dönüştürmemüz, Joomla'ya nazaran daha dinamik ve yenilikçi bir bir sistem olmasından kaynaklıdır. Şuan Portal teması daha gelişecek, arka planına siteye gidecek bir arka plan resmi, sağ blok kısmında değiliklikler olacak, ve olabilirse sol blokda eklenecek, Bannerden kastınız logoyu kastediyorsanız, dediğiniz gibi olabilir şuan için logo çok basit evet, dediğim gibi site üzerinde çalışıyorum, Young Thug uygun bir kategoriye böle bir başlık açıp, öncelikle kendi çalışmanı yaparsan, devamı gelecektir diye düşünüyorum. @brtg_dgn ; Dediğin gib Portal ve Forumun temalarının farklı olması biraz kötü gibi gözükebilir ancak Portal daha farklı olmak zorunda diye düşünüyorum her zaman. Ama önerini değerlendireceğim, portal renklerine forum renkleri katılabilir. Birde WP üzerine şuan internette bulamayacağınız eklentileri gerçekleştirebiliriz. Portal ile ilgili bu tür bir düşünceleriniz var ise yeniliğe nazaran güzel olacağını düşünüyorum. İyi forumlar, FAZLI
__________________ Öneri ve Görüşlerinizi Her Zaman Bekliyorum! PU Yeniliktir! Pu Güçtür! ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: ewden Yaş: 15 Mesajlar: 114
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Portal herşey çok güzel olmuş elinize sağlıkta...photoshopdersleri bölümünde başlığın altında uzunca bi yazı yerine dersin son halinin olduğu resimler konulsa daha güzel olur derim bence... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 144
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Portal ilk fark ettıgımde acaba yanlısmı girdim dedm:D sonra baktim dogru adresteyim..
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 289
Teşekkür Et: 63
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Portal gerçkten güzel olmuş logo düşüncesine katılıyorum ? dikkatimi çeken bişey oldu google arama yağptıgımda şu çıkıo; Türkiyenin yerine böle yazıo: Trkiyenin Photoshop Portal Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı Photoshop dersleri, faydalı linkler, görsel anlatımlar, haberler, güncellemeler sitede bulunmaktadır. www.photoshopuzmani.com/ - 35k - Önbellek - Benzer sayfalar Trkiyenin Photoshop Portal Forum Dersler Video Ders Adobe Photoshop CS3 Yıpratılmış Yazı Yaşlandırma Efekti Fotoğraf Renklendirme photoshopuzmani.com alanından daha fazla sonuç » Konu antenyo tarafından (09-03-2008 Saat 02:25 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Portal Alıntı:
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yönetici ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: TR Yaş: 21 Mesajlar: 90
Teşekkür Et: 2
Resimler: 1 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: Portal Selamlar, Yeni bulduğum bir temayı daha paylaşmak istedim, mevcutta kalmak yada kalmamak arasında kararsız kaldım Demo : Guzel Magazine - It is all about news Şuanki : Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı BETA ne dersiniz ?
__________________ Öneri ve Görüşlerinizi Her Zaman Bekliyorum! PU Yeniliktir! Pu Güçtür! ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| portal |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorunlar-ve-sorular/6960-portal.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Galeri | This thread | Refback | 09-06-2008 13:49 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 09-06-2008 02:20 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |