| Duyuru |
| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 52
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Beni Hatırla Eskiden Beni Hatırla Butonu Vardi Kullanci Adiyla Sifre Bölümünün Altinda Smdi işe Her Siteye Online Olmak İStediğimde Kullanici Adi ve Sifre Girmek Zorunda KAliyorum... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Beni Hatırla Bende ya kaydediyor ama her girşimde evet giriş yapmak zorunda kalıyorum bende ama şöyle yapabilirsin bir konu açacağın zaman bekle 1-2 saat sonra konuyu aç de kullanıcı adı felan yazıyor altta beni hatırla butonu var öyle olabilir sanırım ben her seferinde yapmayı unutuyorum ama :D |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 52
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Beni Hatırla öle pek konu veya post atmam ya =) cook gerekli oldugunda bişe yazarim yoksa pek yazmam :) onun için giriş yaparken her seferinde yaziyorumda bugun tak etti konu acim dedm |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Beni Hatırla Dostum Bu Temada O Buton Yok.. Normalde Bu Tema ilk Giriş yaptığın zaman internet explorer Parolanızı vs kulanıcı adınızı kaydetsinmi diye soruyordu.. Ona evet dediğin zaman otomatik giriş yapabiliyorsun Cookieleri Sil baştan girş yap kaydet de olması lazım .
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Beni Hatırla Bu tema beni hatırla butonu destekli değil ama bir kez giriş yaptınmı otomatik tanıyor kullanıcı adı ve şifreni belli bir süre sonra kendisi düşüyor zaten site güvenliği açısından ama dediğim gibi bir kez girildiği kendi düşene kadar tanıyor senin cookie'lerden kaynaklanıyor sanırım devamlı düşmesi....
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Bozüyük/Bilecik Yaş: 16 Mesajlar: 88
Teşekkür Et: 46
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Beni Hatırla Mozilla yada opera kullan siteye bağlandığında giriş yapmış oluyor otamatik olarak :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Nember ![]() | Ce: Beni Hatırla Benı hatırla yapmak için üye girişi yapmadan once bi konunun içine girin ve mesaj yazmayı deneyin karısınıza siteye girişi yapın die bi panel gelicek orda k.adı ve şifrenizi girin benı hatırla onay kutusunu tıklayın siteye girişi yaptıktan sonra çıkıp tekrar girin olay biter :D walah ben boyle yapıorm |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beni, hatırla |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorunlar-ve-sorular/6051-beni-hatirla.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-03-2008 19:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |