| Duyuru |
| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Nick Değişikliği İstiyorum ... Arkadaşlar Ben Nickimi The-Brawe Olarak Değiştirmek İstiyorum HAKAN abi bekliyoruz senden :D |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Nick Değişikliği İstiyorum ... nick değişimi yasaktır...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Nick Değişikliği İstiyorum ... herkese isteğe göre nick değişirsek bunun önünü kesemeyiz ve buna izin verirsek bunlarla uğraşmaktan site biyerlere gelmez ve insanlar yararlanamaz!... Ayrıca Burası Bir Forum Sitesi Değil Bir Eğitim Sitesi Hala Anlayamadıysanız Bu Kavramı Yazık!..
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Nick Değişikliği İstiyorum ... ya bence böle bir hak olmalı en azından 1 kerelik ![]()
__________________ ![]() |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorunlar-ve-sorular/4902-nick-degisikligi-istiyorum.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Apple'dan Google'a Mustafa il | This thread | Refback | 05-12-2008 19:34 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-12-2008 12:34 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - mza Signature Yapm | This thread | Refback | 05-12-2008 12:30 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |