| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() | Teşekkür!!! Herkes burada emeklerini paylaşıyor eyvallah buna lafımız yok ama her paylaşıma gerekli gereksiz, işine yarasın yaramasın, bilsin bilmesin sırf "fazla mesaj" sebebi ile teşekkür mesajı atılmasından yana çok rahatsızım. Gereksiz mesaj kalabalığı... Paylaşımlar "bana teşekkür etsinler" diye yapılmıyor paylaşmak için yapılıyor beğeni yada eleştiriye açık şeyler bunlar, her mesajada "Teşekkür" yazılmaz ki!!! Yönetime şöyle bir teklifim var; vBullettin de bu eklenti var mı bilmiyorum ama phpBB de teşekkür botu denen birşey vardı mesaj kalabalığını engellemek üzere teşekkür edecek olan teşekkür butonuna tıklıyordu botta teşekkürleri sayıyordu. Bu tarz birşey bu foruma şart olmaya başladı... |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.795 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! teşekkür botu eklentisi vb'ye var yapılır fakat bu seferde herkes teşekkür butonuna tıklar ve yorum yazan kalmaz forumu buda otlaştırır... Bence başka bir çözüm bulmamız lazım ama genede teşekkür botunu kurup deneyebiliriz tabiki...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Teşekkür!!! Alıntı:
Bende tam tersini düşünüyorum belki bot olunca tıklamaya üşenirler zırt pırt teşekkür etmekten vazgeçip iyi/kötü eleştiri yazarlar... Yada en kötü ihtimal bu niyetli değişikliğin farkına varırlar | |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.177
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! Alıntı:
Forum' İşleyişini Anlamış olduğunu Sanmıyorum Sen Hoşlanmaya Bilirsin Ama Forumun Diğer Üyeleri yapdığı Paylaşımlara Sıkı Olarak Takip Ediyor Her Cevap sayısında Bu Olay Onun Hoşuna Gidiyor Bu Adeta Kendine Güvenmesini Sağlıyor Paylaşım' Da Budur Sen Paylaşırsın Emek Verirsin İşine yarayan Teşeşekkur Eder Eğer Senin Dediğin Tarz Bir olay Olsa Forum Beş para Etmez Portal Aç ozaman.... Hangi Forumu Bakarsan Bak " Emeğe Saygı Gösterin Bi Teşşekkür Esirgemeyin" Yazar Mesaj Yarışını Bırakın'da Sitenin Mesajlarının Ve Konu Sayılarının Artmasına Özen Gösterin Bu Devirde Bu Para eder... | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Teşekkür!!! Alıntı:
Saçma sapan konularla, konu sayısını arttırarak neyin değerini yükselteceğini düşünüyorsun? Madem fazla konu değerini yükseltecek ben açılan her konu için teşekkür için yeni bir başlık açayım. Forum para eder mi o zamanda?.. Tamam hadi dediklerine tamam diyelimde sen yada başkası benim fikirlerim hakkımda böyle konuşamaz. Ne benim nede başkasının fikirleri hakkında. Ben sadece fikrimi sundum ve rahatsızlığımdan bahsettim. Neyden rahatsız olacağımı kimseye soracak değilim elbette. | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.177
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! Bende Fikrimi Sundum Biraz Zaman Geçsin Forum Gelişsin Bak Ozaman Böyle Düşünmiyceksin : ) Benim Demek İstediğim Paylaşım Yapan İçin Her Edilen Teşekkür Bir Başarı Göstergesidir Neyse Salla Sen Anlamadın Beni |
| |
| | #10 (permalink) |
| Yasaklı Üye ![]() | Ce: Teşekkür!!! arkadaşlar galiba haklısınız ama aklıma birşey gelmiyorki başka teşekkür ederim paylaşım için gibi ama yükleyip istediğimizi yorum yapmadan geçersek konuyu açan kişi üzülür ve özgüven eksikliği meydana gelir (örn:dier konularda cevap çok bende niye yok) gibi zaten cevap yazmak bizimde aktif olduğumuzu gösterir ha konu açacaksın açacak konuyu nereden bulacan sağlam bir kaynak olsa o konuları açarsın ama onuda bulamıyorum bende konu açmak istiyorum ama kaynak bulamıyorum yani anlayacağınız teşekkürlere karşı değilim bu kadar. |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorunlar-ve-sorular/3526-tesekkur.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 02-16-2008 17:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-15-2008 16:22 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |