| Duyuru |
| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! illegal dostum güzel demişsin sadece konu açarakta nereye kadar giderki hep konu açsak açtığımız konuya sadece girip yorum yapılmadan çıkılsa insanın özgüveni gider konu açmadan soğur forumda mesaj yazılmaz...
__________________ ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: Teşekkür!!! Alıntı:
Sadece "hehe" den oluşan mesajın bana eleştirisel bir kısmını söyleyebilir misiniz? Eminim ki bir çoğunuz demek istediğimi anlıyor ama anlamak istemiyor. Bazı üyeler siteye giriş yapıp bir başlık seçiyor ve tüm konulara bakıp bakıp mesaj atıyor; "eyvallah, teşekkürler, sağol, güzel, iyi" vs.. diye. bunlar çok belli ki sadece mesaj sayısı arttırmak için yapılıyor. Paylaşılandan hoşnut olunduğundan yada işine yaradığından değil. Şuna eminim ki BEĞENMEDİKLERİNE bile teşekkür eden var. Yapıcı yada geliştirici eleştirilerde bulunan yok. Amaç sadece mesaj sayısı arttırmak...
__________________ ![]() | |
| |
| | #13 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! Alıntı:
bu konuda haklısın dostum bi bölüme girip bütün konuları açıp hepsine tek tek yorum yazdıkları oluyor...:)
__________________ ![]() | |
| |
| | #15 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! :) valla bende ilk başlarda paylaşım yapanlara teşekkür etmesine falan karşısın sanıyordum ama açıklayınca yine aynı konuya karşısın ama farklı türden karşısın :) biraz karışık anlattım ama anlarsınız artık^^ bende senin tarafındanım:D
| |
| | #17 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Teşekkür!!! dostum artık buton eklendi nede olsa bu konuyu sorun etmezsiniz heralde :)
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorunlar-ve-sorular/3526-tesekkur.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 02-16-2008 18:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-15-2008 17:22 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |