| Duyuru |
| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2. El Alım-Satım Hakkında. Aslında iyi düşünce fakat grafik tasarım sitelerinde nekadar tutar tartışılır diğer arkadaşlar bu konu altında görüşlerini alalım gün boyunca mesajlar olumlu ise neden olmasın açılabilir tabiki...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2. El Alım-Satım Hakkında. aslında ufak çaplı araştırmamda bunun bir ilk olacağı yok diğer grafiker forumlarındada var ikinci el ilan forumu aşağıdakiler sadece ikisidir. PhotoshopMagazin photoshop magazin - forum: Satılık DinoDream DinoForum - Sanat ve Tasarım Üzerine... - www.dinodream.com
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: 2. El Alım-Satım Hakkında. Bence forum içinde yersiz ama portal içine ufak bir eklenti olabilir. Forum başlı başına grafik ağırlıklı. Ya forum tabanı komple değişmeli yada bu iş için portal kullanılmalı. Bunun için bir sebebim daha var. Bir çok kişi siteye "forum.photoshopuzmani.com" diye giriyor. portalı biraz daha cazip hale getirmek için bu yöntem kullanılabilir. photoshopuzmani.com forumdan ibaret hale geliyor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 2. El Alım-Satım Hakkında. Alıntı:
Ama bence en uygun yer : PhotoshopUzmanı Cafe
__________________ | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2. El Alım-Satım Hakkında. Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 2. El Alım-Satım Hakkında. açarız açmasınada bu bölümle ilgilenen bir mod lazım FAUST olurmu acaba :) hem tanıdık hem güven meselesi yok nedersin FAUST (:
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorunlar-ve-sorular/3458-2-el-alim-satim-hakkinda.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Epson® Stylus DX4400 Serisi | This thread | Refback | 02-11-2008 15:56 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-11-2008 12:29 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |