| Sorunlar ve Sorular Forum Hakkında Sorunlar ve Sorularınızı yazacağınız bölümdür. |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Üyeliğinixi aktifleştiremediniz Merhaba, Forumdan dosya indircem fakat üyeliğinizi aktifleştirmedinizi diye hata veriyor.Foruma önceden üye olmuştum gelen mesajıda silmiştim önceden şimdi tekrar aktivasyın maili gönderme imkanım varmı ![]()
__________________ ![]() DeathLess ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.253
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Üyeliğinixi aktifleştiremediniz sahnırım sen vip bölümünden indirmeye çalışmışsın:)
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Üyeliğinixi aktifleştiremediniz evet, konuya aramadan rastladığımdan fark etmedim :D
__________________ ![]() DeathLess ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 27 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Üyeliğinixi aktifleştiremediniz Merhaba, Forumdan dosya indircem fakat üyeliğinizi aktifleştirmedinizi diye hata veriyor.Foruma dün üye oldum aktivasyın maili gelmedi. sadece şöyle bir mail aldım aktivasyon linki yoktu Selam ademdogru, PhotoshopUzmani Forumları ´una üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz. Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün PhotoshopUzmani Forumları yönetimi olarak sizi saygiyla selamliyoruz. Bizi sectiginiz icin tesekkür ederiz PhotoshopUzmani Forumları Yönetimi |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.253
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Üyeliğinixi aktifleştiremediniz Sitemizde Aktivasyon işlemi uygulanmamaktadır sizde vip bölümden dosya indirmeye çalışıyorsunuz ordan sadece vip üyelerimiz dosya indirebilir...
__________________ |
| | |