| | #11 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu Yer: izmit.. Mesajlar: 14
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! yha valla yeni format attım bişeyde indrmedm cs dışında onuda güvenli biyerden indirdim onun dışında cs yi netten indirdiğim için sanırm birdaha indiremicmm...sınırlıdaa :( :S neyse çok teşekkür ederimm....yardımm içn.... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.676
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! Yeni Format Atmışsında Durmadan İE Açılması Doğal birşey değil yine sen bilirsin..
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: ewden Yaş: 15 Mesajlar: 114
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! format atmasını biliyosan bidaha at format :) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008 Yaş: 23 Mesajlar: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! Photoshop Cs3 turkce versıyonunu yukledım ama soyle bır hata verıyor Yuklemeye devam etmek için lutfen Photoshop Cs3 ortamını takın bu ne demek oluyor .... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS 3 de su anlık :) Yaş: 17 Mesajlar: 73
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! ayni hata bendede Cikti ArkadasLAr yardim edin Bende ctrl+alt+delete yaptım ama gene kendılıgınden olusuyor ne yapmam gerek
__________________ ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 144
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! Ayni Hatayla bnde karsılasmıstm kafayı yemıstm hatta:D bnde interneten ındrımıstm cs3'u sonunda ctrl+alt+del işlem aklıma geldi ordan explorer.exe kaldırınca oldu
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu Yer: izmit.. Mesajlar: 14
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! explorer i kaldırnca olmuor çünkü ozaman masaüstündeki herşey gidiyor.. iexplorer i kaldırncada bi daha kndiliğinde çıkıyor pc mde antivirüs te var.. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 4
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop Cs3 yükleme hatası!yardım.!! arkadaslarr cdnin içindeki dosyaları masaüstünde bi dosyanın içine atınn olacaktırr.programı cdye atmadan dolayı kaynaklanan bir olay=) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| adobe, hatası!yardım.!!, photoshop, yükleme |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/6823-adobe-photoshop-cs3-yukleme-hatasi-yardim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Buzlu yaz yapm | This thread | Refback | 08-17-2008 21:06 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |