| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() | GMB FORUM "HEP BİRLİKTE" BİRLİĞE! Bir süre önce GRA-LIST yahoo grubu bünyesinde kendiliğinden başlayıp büyüyen ve kurumsallaşma yolunda önemli aşamalar kaydeden GRAFİK TASARIMCILAR MESLEK BİRLİĞİ geniş bir mekanda ilk BÜYÜK toplantısı olan KURUCU ÜYELER KURULU toplantısını düzenliyor! Grafik Tasarım sanatının ve Grafik Tasarım sanatçısının yaşadığı maddi ve manevi tüm sorunlara çözüm bulmak amacıyla kendiliğinden oluşup "Birlikten kuvvet doğar" diyerek yola çıkan Grafik Tasarımcılar Meslek Birliği; Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olacak, yaptırım gücünü ise "Fikir ve Sanat Eserleri" kanunundan alacaktır. Grafik Tasarım sanatçılarının emeğini ve haklarını koruyacak, kısaca bu güzel mesleğin hak ettiği itibarı kazanmasını sağlayacak olan Grafik Tasarımcılar Meslek Birliği emeklediği yolda; tüm Grafik Tasarım sanatçılarını birbirleriyle buluşturarak bu KURUCU ÜYELER KURULU ile "resmileşme adımları" atıyor: GRAFİK TASARIMCILAR KURUCU ÜYELER KURULU TOPLANTISI Kurucu üye adaylarının, asıl üyelerin, yönetim kurulunun kaydının, bilim, haysiyet ve disiplin kurullarının oluşmasının planlandığı bu genel toplantının aşağıdaki adres, tarih ve saatini "geleceğiniz için" şimdiden not edin: Tarih:12 Temmuz Cumartesi 2008 Saat: 19:00 Yer: Kağıthane Evlendirme Dairesi Salonu, Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi - Kağıthane Meydanı Grafik Tasarımcıyım, destek veriyorum, kurucu üye olmak istiyorum diyen meslektaşlarımızın ..:: GRAFİK TASARIMCILAR MESLEK BİRLİĞİ ::.. adresli web sitemizdeki "Kurucu Üyelik" kısmından a)Kişisel Bilgiler Formu b)Tüzük Formu c)Asıl Üyelik Formu Belgelerini indirip, çıkış almaları ve bu belgeleri yalnızca tükenmez kalemle doldurup (yasal şart) ve yine tükenmez kalemle imzalayıp, gelirken yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bu çağrıyı tüm arkadaşlarınıza - meslektaşlarınıza iletin! Web sitelerinize, bloglarınıza, portallara ekleyin! Bu toplantıya katılımı hep birlikte gerçekleştirelim... Unutmayın, tekrar ediyoruz; "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR" GMB Yönetim Kurulu GMB – KURUCULAR KURULU TOPLANTISI Tarih: 12 Temmuz Cumartesi 2008 Saat: 19:00 Yer: Kağıthane Evlendirme Dairesi Salonu-Kağıthane Merkez Kroki için: ..:: GRAFİK TASARIMCILAR MESLEK BİRLİĞİ ::.. Konu Melih Yongacı tarafından (07-07-2008 Saat 18:17 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GMB FORUM Grafiker olunca Desteklerim : ]
| Etiketler |
| forum |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/6090-gmb-forum.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-08-2008 23:40 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |