| | #11 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta layer açma dosyayı mail olarak değil başlık altında paylaşırsan diğer arkadaşlarda fikirlerini beyan ederler...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #14 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: photoshopta layer açma Hmm şimdi ilk sorunuzu okuyunca anladım sanırım. Bir şey denetmek istiyorum. Çalışmanızı açın ve üzerine yeni bir layer açın. Layer penceresinden (bunu göremiyorsanız Windows>Layers yolunu izleyin) projenin olduğu layera tıklayarak boyamak istediğiniz alanı seçin. Daha sonra boş olan layera tıklayın ve sonra boyama işleminizi yapın.
__________________ ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta layer açma Ben taslak olarak boyadım yeni bir layer oluştur çalışmayı photoshop üzerinde açtıktan sonra istersen Paint Bucket tool aracı ile boyuyabilirsin... ![]()
| | |
| | #16 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: photoshopta layer açma Yardımızın için çok teşekkürler. Fakat biz niye yapamıyoruz acaba. dosyamızı fhotoshopta açıyoruz. yeni layer oluşturuyoruz. o layera tıklatıktan sonra boyayacağımız alana tıkladığımızda mesela duvara tıklıyoruz duvarı seçmiyor tüm paftayı seçiyor. ama backgraund layerında boyama yapmaya kalkarsak istediğimiz alanı seçiyor ancak. bu aynı işlemleri başka bir dosyada bir fotoğraf üzerinde yapıyoruz.o zaman bir sorun yok.layer açtığımızda o layera tıklayıp boyamak istediğimiz yere tıklayınca sorun yok .istediğimiz alanı boyuyoruz.ve tüm layer sistemide böylelikle işliyor. |
| | |
| | #19 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: photoshopta layer açma işinin görülmesi çok güzel kolay gelsin:)
| | |
![]() |
| Etiketler |
| açma, layer, photoshopta |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |