| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 33 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kendiliğinden değişen reklam Merhaba Arkadaşlar, Alışveriş sitelerinin kullandığı (genelde ana sayfada oluyor) 1-2-3-4-5 gibi rakamlarla numarandırılmış, rakamın üzerine mouse geldiğinde o reklamı görüyorsunuz, tıkladığınızda ise o sayfaya gidiyorsunuz. eğer hiç müdahale etmezseniz resimler kendiliğinden belirli aralıkla sürekli dönüyor. (örnek mavibilgisayar.com, teknosa.com) evet anladınız, ben bunu yapmak istiyorum. Anlatacak arkadaşa şimdiden minnettarım. (sadece animasyonu nasıl yapıldığını anlatsın yeterli olur.) not: forumda reklam, banner, çoklu reklam, çoklu banner, değişen reklam, değişen banner v.s. gibi bir çok arama yaptım ama bulamadım. Teşekkürler. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: kendiliğinden değişen reklam Aslında en kolay flash ama tahmin ediyorum ki hazır javalarda olmalı. Dynamic Drive DHTML(dynamic html) & JavaScript code library da aratabilirsin. Bulduğunda, bulduğuna dair birşeyler yazarsan sevinirim bende seninle birlikte araştııcam senden once bulursam paylaşırım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendiliğinden değişen reklam Ben buldum arkadaşlar sağdaki categorilerin 4.sıradaki dynamic content'de
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| değişen, kendiliğinden, reklam |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5994-kendiliginden-degisen-reklam.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Emekli binba Turkcell'e byk ceza kestirdi | This thread | Refback | 07-01-2008 03:29 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |