| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Balıkesir Mesajlar: 95
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Yazıları siLdim... Arkadaşlar elimde bir resim var yazılarını fln siLdim. Faket yazıların silindiği belli oluyor. Bide siz deneseniz ?? nasıL oLUr ?? bu benim sildiğim ![]() buda resimin orjinali ![]() ya lütfen arkadaşlar yazıları silebilen arkadaş oradaki bütün yazıları silebilir mi ? |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.986
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Yazıları siLdim... bak dostum sol tarafta boş yerden kopyala hizaya göre yapıştır kopyala yapıştır daha iyi olur ama emek hırsızlığı yoktur umarım ? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Balıkesir Mesajlar: 95
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yazıları siLdim... tam oalrak anlamadım nasıL sol taraftan kopyalıyp yapıştırcm ? resimli olarak gösterirmsin ? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.121 Times in 934 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Yazıları siLdim... temizledim çalışmayı işine yarar umarım... Bu yazıların silinmiş hali ![]() buda herşeyin silinmiş hali... ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yazıları siLdim... Hakan abi çok teşekkür ederim sana allah ttuğunu altın etsin allah ne muradın varsa versin allah seni sevdiğine bağışlasın allah seni bizim başımızdan eksik etmsin.Beni büyük bir dertten kurtardın çok çok çok teşekkür ederim. Konu Lemming tarafından (06-27-2008 Saat 20:33 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sildim..., yazıları |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5947-yazilari-sildim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-27-2008 21:26 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |