| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 17 Mesajlar: 14
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Türkçe Yama~Yardım CS3 kullanıyorum.İlk kurduğum zamanlarda Türkçe yamasını indirip yüklemiştim.Şu anda yamayı silme gibi bir şansım var mı?Yani tekrar İngilizce'ye çevirebilir miyim? ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Türkçe Yama~Yardım Photoshop’u ilk yüklendiği ayarlara geri döndürmek için şunları yapın: Photoshop’u çalıştırırken ctrl + alt + shift aynı anda basılırsa program başlamadan önce açılan karşınız aşağıdaki gibi bir pencere açılır YES tuşuna basarsak Photoshop'a reset atılır ve daha önce yapmış olduğunuz ayarlamalar silinir (programa yeni kurulmuş gibi olur) bu işe yaramaz ise programı kaldırıp tekrar kur oaman olur...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 17 Mesajlar: 14
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Olmadı Abi.Artık kaldırıp kuracağım.Teşekkürler Abi kaldırmaya çalışıyorum fakat bi hata alıyorum.Acaba çözümü nedir? ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Türkçe Yama~Yardım programı silmesi için CS3 cd'si istiyor... Korsana karşı bir atağı adobe firmasının...
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Türkçe Yama~Yardım denetim masasından silinmiyorsa bilgisayarım içinde C:/ içinden dosyalarını elle silebilirsin...
| | |
![]() |
| Etiketler |
| türkçe, yama~yardım |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5851-turkce-yama-yardim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-23-2008 18:01 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |