| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fontlarla ilgili önemli bir hata orda yazan not bir hata dolayısı ile isteğin karşılanamadı diyor font bozulmuş olabilir...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fontlarla ilgili önemli bir hata yada onları yerine atarken sorunlu atmış olabilir aynı fontu bulup tekrar atmayı dene bence büyük bir ihtimal o font dosyası bozulmuştur...
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Fontlarla ilgili önemli bir hata ya bende bilmiyorum Formatı .fon ondan olabilir diyecem ama windowsun orjinal fontlarından yani indirme felan değil ve Yazı Tipleri klasöründede açılıyor bakılabiliyor ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fontlarla ilgili önemli bir hata dostum font dosyası zaman aşımlı zarar görmüştür aynı fontu bulup tekrar at o font dosyası bozulmuş bence...
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Tamam Hakan abi tekrar atarım ama şu DOSlike Fontundada aynı sorun var her neyse bir daha indirip atmay deniyim Galiba sorun Photoshopta çünkü fontu ayrı kaynaklardan indirdim açınca çalışıyor Paintte denedim ondada çalışıyor not defterindede || Photoshopta o hatayı veriyor galiba benim Photoshopum '' .FON '' Formatını Çalıştıramıyor yardımlar için teşekkürler birde şunu soracam sizin Photoshoplarınızda .Fon Dormatı çalışıyormu :( Konu Kültürlü Kedi tarafından (06-21-2008 Saat 19:12 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| fontlarla, hata, ilgili, önemli |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |