| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Esk Yaş: 21 Mesajlar: 80
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Bu kavisi nasıl verebilirim? Aşağıdaki resimde Cami ile kırmızı yeri ayıran o kavisi nasıl verebiliriz? ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kavisi nasıl verebilirim? Öncelikle select-all tıkla sayfanın tamamı seçili hale gelecek sonra tekrar select - transform selection tıkla daha sonra: ![]() sonrada sağ köşeden seçili alanı sürükleyerek kendine göre ayarla: ![]() tabi bunu pen tool yardımı ilede yapabilirsin resmi kullanarakta yapabilirsin kolay gelsin...
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... Konu limitsiz11 tarafından (06-19-2008 Saat 12:10 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kavisi nasıl verebilirim? Alıntı:
![]() walla neden çıkmıyo bilmiyorum ama resmi tamamen seçili hale getirdikten sonra edit-transform-warp şeklindede yapabilirsin.
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Esk Yaş: 21 Mesajlar: 80
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kavisi nasıl verebilirim? Tamam butraya kadar ama o eğdiğimiz kısmın içini boyayamıyorum. Boya kutusuna tıklayınca "Uygula" seçeneğine tıkılıyorum ve eskisi gibi oluyor. Tam kavrayamadım mı ne. :( |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kavisi nasıl verebilirim? Alıntı:
sağ köşede bu butonlar var üçüncu onay butonunu tikla sonra boyamaya geç...kolay gelsin...
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kavisi nasıl verebilirim? Arkadaşım biryerleri eksik yazmış olabilir misin? Onay kutusuna bastığımda hepsi yine kayboluyor. :( |
| | |
| | #10 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bu kavisi nasıl verebilirim? Tamam kardeş şimdi yaptım ya. Ben biraz farklı anlamışım da. :) Tamam sağolasın teşekkürler. Çok makbule geçti. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kavisi, nasıl, verebilirim? |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5763-bu-kavisi-nasil-verebilirim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 06-19-2008 20:05 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 06-19-2008 12:25 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |