| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 138
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photomatrix 2.2.4 te yaptığımız HDR efeği nasıl jpeg olarak kayıt edebilirz.. Teşekkürler
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Photomatrix 2.2.4 Yardım Ya photosmatrixte .Jpg olarak kaydedemiyoruz 'save as' felan oralarda galiba doğru anlatabildim abi ? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 138
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photomatrix 2.2.4 Yardım Soru tam olarak bu programda yaptığım çalışmayı kaydetmeyek için save as bölümüne tıkladım ama jpeg uzantısıyla karşılaşmadım
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Photomatrix 2.2.4 Yardım sanırım hatırladığım kadarı ile jop formatının çıkması için en başta bir ayar yapılıyordu onuda sizinle paylaşırım orda bmp formatı olması lazım onunla kayıt yapıp photoshop yardımı ile jpg formatıne çevirebilirsiniz...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photomatrix 2.2.4 Yardım ewt o şekilde denedim ama PS de açılmadı uzantı olarak ps uyumlu ama açılmadı nedense :(
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Photomatrix 2.2.4 Yardım tone mapping de output depth'i 8bite olarak bırakırsan yani 16bite'e getirmezsen jpg olarak kaydedebilirsin. bana üstünde çalıştığın resmi yollarmısın forumdan...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photomatrix 2.2.4 Yardım Tabiki abi basit şeylerle uğraşıyoruz programı dün gece indirdim sabah ilk iş kayıt işini öğrenmek oldu bi 15 dk içinde koyarım
__________________ Konu qpLee tarafından (06-17-2008 Saat 13:11 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 2.2.4, photomatrix, yardım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |