| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Karababa Mesajlar: 32
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | yükle nasıl yaparım ? selam arkadaşlar yuklenıyor nasıl yaparım boyle bır konu varmı aradım bulamadım ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: yükle nasıl yaparım ? yükleniyor derken loading giflerinimi kastediyorsun biraz açarsan yardımcı olabiliriz...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: yükle nasıl yaparım ? Buyur aşağıda sana bir kaç loading .gifleri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 18 Mesajlar: 20
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: yükle nasıl yaparım ? Dostum buna benzer bi ders görmüştüm bi sitede bu ders sana yardımcı olur sadece yazı yerine sen şekil çizceksin o kadar. lk önce yazıyı nereye yazmak istiyorsanız.Onu açın ben yeni belge açtım. Daha sonra ne yazmak itiyorsak onu yazalım. Şimdide geçiş aracını seçiyoruz. Daha sonra yeni bir katman oluşturuyoruz. Geçiş düzenleyicisinin renk ayarını yapıyoruz. Ve yazının tam üstünden aşağıya çizgi çekiyoruz. Görünürdeki gibi oluyor. Ctrl+Alt+g ye basıp bu şekli aldırıyoruz. Duplicate ediyoruz. İkinci çoğalttığımız resimdeki katmanı aşağıya çekiyoruz.Zincir işaretinetıklıyoruz. Eklenecek resim sayısını 20 yapıp tamam diyoruz. En sondaki resmimizi bir daha çoğaltıyoruz.Bu seferde katmanımızı aşağıdan yukarıya çıkartıyoruz.Zincir işaretine tıklayıp.Eklenecek resim sayısını 20 yapıp tamam diyoruz. İmageReady geçiş yaparak gif olarak kaydediyoruz. Sonuç: alıntıdır. |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: yükle nasıl yaparım ? yukarıda bir kaç örnek paylaştım yarın dersi sitemizde olacaktır ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Delikanlı Ortamdan Mesajlar: 141
Teşekkür Et: 98
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: yükle nasıl yaparım ? Evet iyi oldu ben biliyordum ama bilmeyenler için gerçekten iyi oldu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 18 Mesajlar: 20
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: yükle nasıl yaparım ? Hatta kardeşim Ajaxload - Ajax loading gif generator bu siteden online loading gif leri oluşturabilirsin... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| nasıl, yaparım, yükle |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5564-yukle-nasil-yaparim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Logolara diken efekti | This thread | Refback | 06-13-2008 00:27 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-12-2008 23:00 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |