| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 524
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Banner ölçüleri hakkında Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Bir arkadaşa banner hazırladım fakat ölçüleri biraz ufak kaldı,bannerı yaklaşık1 cm kadar uzatmam gerekiyor..Image size 'dan denedim fakat genişlik ve uzunluk birlikte hareket ediyor..sadece uzatamıyorum yani.. Bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.984
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Banner ölçüleri hakkında Yeni bir sayfa aç 1 cm uzak olan tüm diğer yaptığın çalışmadaki tüm layerleri shift ile seç ve boş olan çalışmaya at yerleştir ben böyle yapıyorum ama başka yöntemi varmı bilmem :) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 213
Teşekkür Et: 222
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Banner ölçüleri hakkında ![]() büyük ihtimalle bu seçenek işaretlidir ![]() ama orantısız olarak boyutlarda oynama yaparsanız esneyebilir ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Banner ölçüleri hakkında illegal' in dediğine gerek yok. Banner çalışmanı açıp Images>Canvas Size 'ı açıp width ve height değerlerinin yanında ki pull down menüden cm yi seç. Daha sonra genişliği 1 cm büyütmek istiyorsan atıyorum width 20cm ise 21 yapıp Anchor kısmında sol oka tıkla. Bu canvas size ı okulda ders olarak açıcam şu sıra bu konuda sıkıntı çekenler var. Buda bir nimet. Anchor da sol oka tıklarsan 1cmlik genişlik sağa doğru uzar. Deneyerek şimdilik yolunu bul dersi açıcam bi an önce ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| banner, hakkında, ölçüleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |