| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Bakarmısınız? Arkadaşlar bu işe başladğımda beri şu bakcgound' ı arıyorum bir türlü bulamadım elinde olan yada bulabilcek olan olursa çok sevinirim.. eğer bruhslarıda varsa oda olur ![]() Şu arka plandakş yıldız tipi şekiller.. bununbaya bi modelleri var ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? Aslında çizilebilir belki uğraşılsa..Zamanım olursa çizmeyi denerim..Bu desen bayağı biliniyor ..Hatta bu desenli bir çantam var :)
__________________ Konu derya tarafından (06-09-2008 Saat 13:49 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? pattern bu bunu el ile pixel olarak çizebilir pattern olarak kullanabiliriz dur ben bir denicem şimdi...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? yaff ben uğraşmak istemedim bu bilindkik bişey logo gibi bi şirketin hiphopda çok kullanıyor. bulunur sandım ama yok gavurlardan istiom onlarda vermiyor kendine müslümanlar hakan pattern olarak kullanmak hiç aklıma gelmemişti bir deneyim sağol
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? Google ve yahoo'da çok aradım ancak bunu bulabildim..Umarım işine yarar.. Bu arada bu markanın adı Louis Vuitton.Ünlü bir çanta marksıymış..Belki sen araştırıp farklı renklerini de bulabilirsin... ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? Eyw derya çok sağol ben burdaki desenleri çarpıp pattern olarak ayarlarım teşekkürler ilgilendiğiniz için
| | |
| | #8 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? bende aşağıdaki gibi bir örnek yaptım uğraşılsa dahada güzel sonuçlar alınabilir psd dosyasınıda atıyotrum kendi ps'nizde açabilir define pattern pencresinden uygulayabilirsiniz. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız? Alıntı:
Sağol Hakan. Buda işime yarayacaktır ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| bakarmısınız? |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5487-bakarmisiniz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 06-09-2008 13:58 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-09-2008 13:47 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |