| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Resim hakkında yardım lütfen Resminizi açtıktan sonra; Images>Canvas Size yada ALT+CTRL+C kısayol tuşları ile Canvas Size penceresini açtıktan sonra. Width yanında ki CM yi Pixel yapın. Atıyorum 300 px... Anchor: yazan yerde 8 adet ok göreceksiniz. Sağ yön okuna tıklayın ve Width 300 değerini 600 yapın. Yani tam 2 katı. yada Aynalamak istediğiniz resmin genişliğine bakın yine atıyorum 300x250px. Photoshopta yeni bir çalışma penceresi açın 600px genişliğinde yüksek aynı kalsın. Yani 600x250px. Daha sonra resminizi bu çalışmanıza ekleyin ve en sağa yanaştırın. Resmin bulunduğu layera tıklayıp Layer>Duplicate Layer ile çoklayın. Yeni açılan layera tıklayıp Edit>Transform>Flip Horizontal yapın ve dönen 2. resim layerınızı çalışma penceresinin sol köşesine dayayın. İşlem bu kadar.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, lütfen, resim, yardım |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5462-resim-hakkinda-yardim-lutfen.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sorularnz, Grleriniz ve stekleriniz [Arşiv] - PhotoshopUzmani Forumlar | This thread | Refback | 06-08-2008 19:37 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-07-2008 20:45 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |