| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 18 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | merhabalar ben macime photoshop cs3 kurdum.tüm serial leri olmasına karşın photoshop her açtığımda karşıma aktivasyonlar geliyor. Aktivasyonu yapıp contine dedikten sonra halleliyor.ancak photoshopu tekrar açtığımda yene aynı şeyler geliyor deliricem yaa bi çözümü yok mu bunun. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 18 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop cs3 sorun Photoshopu ilk actigimda karsima gelen pencere [IMG]/Users/Cengizhan/Desktop/Picture_1.png[/IMG] Next diyorum [IMG]/Users/Cengizhan/Desktop/Picture_2.png[/IMG] enter serial number diyorum [IMG]/Users/Cengizhan/Desktop/Picture_3.png[/IMG] sonrada activateye yikliyorum. gordugunuz gibi tum seriallerin onunde yesil check var. Burda farkli butonlarada tikladim fakat degisen hic bisi olmadi. Photoshop her actigimda karsima bu ekranlar geliyor ![]() ![]() Konu maccicengiz tarafından (06-08-2008 Saat 01:34 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop cs3 sorun ImageShack® - Image Hosting buraya gir, gözata bas, resmini seç "host it" de, bekle 4-5 sn, gelen yerde en altta "Direct link to image" linkini [IMG][/IMG] tagları arasına koy bu kadar işte resim koyma |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| photoshop, sorun |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |