| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 17 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | yardım photoshopu türkçe yaptım ve bunu ıng ye cevirmek ıstıyorum acaba nasıl yapabılırım ve çalışmalarımı gıf olarak kaydettıgım zaman renkler çok karışıyo resimde çizgiler çıkıyo onu nasıl halletcem yardım edersenız cok sevıırım...iyi çalışmalar |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: yardım türkçeyi ingilizce yapmak için yeniden silip kurmalısın resimleri gif yaparsan haliyle bir bozulma oluyor .gif uzantısında eğer çalışmanın arkası transparansa .png formatında kaydedebilirsin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Teşekkür Et: 228
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: yardım silip tekrar türkçe versiyonu kurmuşsunuzdur. ingilizce olan bi PS bulun ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: yardım programı sil daha sonra C:/ içinde kalan tüm adobe klasörlerini temizle ondan sonra tekarar kur yine olursa senin photoshop sürümünün içine türkçe yama eklenti entegre edilmiştir başka sürüm kurmalısın...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| yardım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |