| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 16 Mesajlar: 57
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! Çok tuhaf bir sorun arkadaşlar.Photoshopta banner yapıyordum sonra sıkıldım ve yarıda bıraktım kapattım photoshop'u internette birkaç dakika gezindikten sonra dayanamadım yine açtım aklıma başka birşey geldiği için.Rengi kırmızı olarak ayarladım.Paint Bucket Tool ile arka planı kırmızıya boyamak istedim.Bir baktım ki resim gri oldu :D Renk paleti de kendiliğinden kırmızıdan griye döndü.Blending options'tan yapmaya çalıştım.Pattern'ler,gradient'ler,style'lar hiç biri griden başka bir renk olmuyor.Paint Bucket Tool ile ise sadece siyah renge boyayabiliyorum :( Arkadaşlar ne yapacağım.Lütfen yardım edin.Çok tuhafıma gitti bu sorun. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 525
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! Arkadaşım sayfanı açıyorken gray modunda açmışsındır...Onu rgb color yaparsan düzelir..Yine sorun yaşarsan resimle anlatayım..
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 16 Mesajlar: 57
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! derya Size çok teşekkür ederim.Yardım etmeseydiniz kafayı yiyecektim :D Çok sağolun + rep |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.119 Times in 934 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! heyt be dedim yardımcı olayım ama derya aşmış artık valla öğrendinizmi birşeyler acaip seviniyorum:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 525
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! Gel birde bana sor :) Ufacık birşey ama bilmek nasıl mutlu ediyor.. Sayenizde..
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 213
Teşekkür Et: 222
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! ilk bu durumla karşılaştığım gün geldi aklıma hey gidi günlerrr :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.986
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! Bende ben aslında daha yeniyim ama ben ilk karşılaştığımda bu siteyi bilmiyordum Ps yi 3 kez yeniden kurdum :D sonra anlattı birisi :) |
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Gri ve siyahtan başka renk yapamıyorum..! Ben ilk karşılaştığımda kendim çözmüştüm..Ama yarım saat kıvrandıktan sonra.. :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| başka, renk, siyahtan, yapamıyorum..! |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |