| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: KonyA Yaş: 15 Mesajlar: 31
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | istek ![]() http://i30.photobucket.com/albums/c3...on/1713241.jpg ![]() buradaki textureleri istiyorum ve bu ps çalışmaların psd sini istiyorum lütfen yardım eder misiniz..! |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.606
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: istek Bakkaldan Ekmek ister gibi psd istiyorsun maşallah ![]() Animasyon için Bu ders işine yarar psd'de var ![]() http://forum.photoshopuzmani.com/imz...imi-dersi.html
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.164 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: istek her çalışmanın psd'sini bulamazsın bu yapan kişinin bileceği iş psd kaydetmediyse bulamazsın ayrıca her çalışmanın psd'sinide bulmak çok zordur...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: istek ezione böyle "bir daha istemem, vermezseniz vermeyin" gibi konuşmana gerek yok. Elinde olan varsa verir vermezsede vermez. En kötü ihtimalle dersi bulursun yada istersin. Sadece isteme tarzın pek hoş değil. Yoksa kimse sana yardım etmeme derdinde değil merak etme ![]() Bende araştırıcam bulursam paylaşırım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.164 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: istek bende neler istiyorumda ah ahh (:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| istek |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |