| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Teşekkür Et: 227
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Layer Geçmişi :) Arkadaşlar benim bu sefer de şöyle bir sorum olacak: Bİr layer üzerinde yapılan işlemleri (tabiki blending options ayarları hariç) görebileceğimiz bir pencere varmı photoshopta? Misal bir layere pattern uygulanmış..Ama bu blendingten değil diğer şekilde uygulanmış.. Veya diğer bir örnek ben incelemek için bir psd indiriyorum..Psd de bir effect var fakat bunun nasıl ve hangi yol izlenerek uygulandığını göremiyorum.. Bunu görüp ayarları tekrar değiştirebileceğim bir yer varmı? Umarım anlatabilmişimdir...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Layer Geçmişi :) örnek psd yi paylaş bizimle onun üstünde anlatım yapabiliriz...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Layer Geçmişi :) Yok herhangi bir psd üzerine konuşmamıştım genel bir soru bu.Bu şekilde layerin geçmişini görebileceğim bir yer yok galiba...Ancak psd yi görerek tecrübelerinizin izinde anlayabilirsiniz sanırım...
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Layer Geçmişi :) psd haricinde çalışmanın ne yolla yapıldığı neler kullanıldığını göremezsin...
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Layer Geçmişi :) Sanırım anlatamadım... :) Psd halindeki dosyalarda layerlere yapılan blending ayarlarının açıkça görebiliyoruz...Fakat verilen efektleri göremiyoruz...Ben bundan bahsetmiştim..
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Layer Geçmişi :) bleending ayarı görünür fakar diğer efektlerden kastın nedir onlar anca ayrı bir layer açılırsa diğer efektler için ozaman görürsün...
| | |
![]() |
| Etiketler |
| geçmişi, layer |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5190-layer-gecmisi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sorularnz, Grleriniz ve stekleriniz [Arşiv] - PhotoshopUzmani Forumlar | This thread | Refback | 06-02-2008 15:40 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-27-2008 16:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |