| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Teşekkür Et: 227
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Font İstek Arkadaşlar photoshop'un logosundaki yazı fontunun adını bilen varsa paylaşırsa sevinirim..Veya elinde olan varsa..Şimdiden teşekkür ederim..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.100 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Font İstek bir önizleme versen...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Font İstek bu arial değilmi ben öyle biliyorum orta kalınlıkta aril fontu...
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Teşekkür Et: 227
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Font İstek Bilmiyorum hiç denmedim bir bakayım eğer arial ise konuyu açtığım için üzgünüm... Şimdi baktım arial değil..
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Font İstek akşam bakarım ama böyle sade fontları temin etmesi gerçekten çok zor ama akşam bir araştırma yaparım bulunca koyarım...
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yasaklı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 200
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Font İstek Aurulent Sans Buradan İndirebilirsin |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| font, istek |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |