| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Proje ödevim ( flash ) ![]() Bu siteyi Flash ta hareketlendirme yapacağım ama yazılara ve yazıların yanındaki resimlere uygulayacağım efektler aklıma birtürlü gelmedi sizce yazılara ne tür efetkler uygulayabilirim yardım ederseniz sevinirim :)
__________________ ![]() Konu brtg_dgn tarafından (05-24-2008 Saat 22:51 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Proje ödevim ( flash ) her tarafı tamamen flash olacak menü yaptım butonlar halinde arkaplanıda yaptım ama Welcome to Our Club tarafındaki resim ve yazılar birde altındaki 2 tane yazı ve resimleri kaldı
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Proje ödevim ( flash ) Welcome yazısı için çok yumuşak çizgi efektleri koyabilirsin. ![]() Bunu çokla tabi ben çok az yaptım ve kütük gibi. Flashda bunu daha yumuşak yapabilirsin. Üstelik biraz daha ağır geçişli olmalı. Fotoğraflar içinde bu tarz renk koyulaştıran daha dolgun gösteren bir şerit, ve arkasınada Stroke gibi içi boş çerçeve yapıp onu büyülterek kaybadebilirsin. ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5128-proje-odevim-flash.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-25-2008 14:11 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |