| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Okul dergisi için Ben okul dergisi için sayfaların tasarımını falan yapacağım bu tasarım için bana yardım edebilirmisiniz ve elinizde böle örnekler varsa paylaşırmısınız...Yardım edebileceğiniz konular sayfa tasarımı sayfa boyutu falan :) Şimdiden herkese teşekkür ederim .... :)
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.164 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Okul dergisi için dergi e-book olmayacaksa dergi kapağını corel--draw ile oluşturmanı tavisye ederim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 214
Teşekkür Et: 227
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Okul dergisi için bu konuda bir standart ölçü varmı bilmiyorum ama corel konusunda yardımcı olabilirim ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.164 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Okul dergisi için eğer dergi e-book olacaksa ve photoshop'ta oluşturulacaksa A4 boyutu işini görecektir yok ben normal dergi yapacam diyorsan corel draw ve indesign ile çalışmalısın bunlarda çok ince mevzular öyle bir anda anlatılmaz bunun makas payı var kenar ayarları var kesim aralıkları var...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5092-okul-dergisi-icin.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-23-2008 09:12 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-23-2008 01:32 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |