| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Lütfen Yardım Edin!! Sönme Derken?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Lütfen Yardım Edin!! Anladım Onu resmi imzaya eklediğin zaman eraser tool ( yani silgi) yi al resimdeki araç ![]() Daha Sonra resimdeki seçili olan 9px lik yumuşak fırça veya katlarını alarak opaklığı az düşürüp resimin bir bölümünü sil tamamdır ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: ist Yaş: 13 Mesajlar: 14
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Lütfen Yardım Edin!! yinede saol ama ben tamamen silmek dememiştim yani kızın arkası tam değil yani yanındaki fotoğrafla birleştirmek için birşeyler yapmış galiba resmin görüntü kalitesini düşürmüş tam olarak bilmiyorum lütfen yardım edin! |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Lütfen Yardım Edin!! Benim Dediğim yöntemlede yaparsın Ama Anlamadın Sen Neyse Başka yol gösteriler
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (05-20-2008 Saat 15:52 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Lütfen Yardım Edin!! young thug arkadaşımızın dediği teknik ile rahatça yapabilirsin kendine yumuşak bir silgi seç ve her resmin yan taraflarını sil yukarıdaki gibi olacaktır...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Lütfen Yardım Edin!! Sen Bu Resim üstündemi işlem yapıyorsun? Olmaz! veya Ayrı Bir layer üstünde tek bir resmi silmeyemi çalışıyorsun? Bunun için önce 600x100 Boyutununda bir layer aç arkaplana gradient kullan boya yada stcok ekle daha sonra figürleri insanların olduğu resimleri bu açtığın layer'in içine at yerlerini ayarlara kırık duran uçları bu yöntemle sil ozaman olur ![]()
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/5042-lutfen-yardim-edin.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-20-2008 11:59 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-20-2008 03:18 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |