| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: zonguldak Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Acil Yardım Arkadaşlar.... Arkadaşlar ben photoshop cs2 yi yeni olarak kullanmaya başladım. bir slaytta bir resmi yuvarlak olarak kullanmak istiyorum. ps de resmi yuvarlak kesiyorum ama kaydet dediğimde yine dikdörtgen bir çerçevenin içinde boş kısımlarıda beyaz olarak kaydediyor. acaba radece yuvarlak resimli kısımı nasıl çerçevesiz kaydedebilirim.teşekkürler.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 213
Teşekkür Et: 220
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Acil Yardım Arkadaşlar.... gif,png veya transparent tiff olarak kaydetmelisin ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Acil Yardım Arkadaşlar.... transparan sayfa üzerine çalışmanı uygula kayıt ederkende .png olarak kaydet...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: zonguldak Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ya hocam kusura bakma. belki sana çok nasit gelecek ama sayfayı transparan nasıl ayarlayabilirim. yolu yazarsan sevinirim.... kusura bakma konuyu yanlış yere açtığım için.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Acil Yardım Arkadaşlar.... Ctrl+N tuşlarına bas önüne gelen pencerede aşağıda gösterdiğim bölümü işaretle ve OK tuşuna bas sayfa transparan olarak açılacaktır. ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Acil Yardım Arkadaşlar.... rica ederim dostum...
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |