| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Resim kenarlarını temizleme.. Arkadaşlar aşağıdaki ikonun çevresi bayağı bir pürüzlü..Onun etrafını en uygun hangi araçla temizleyebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.. ![]()
__________________ Konu derya tarafından (05-12-2008 Saat 18:20 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Resim kenarlarını temizleme.. Eline sağlık fakat ben öğrenmek istemiştim :) Nasıl yaptığını anlatırsan daha mutlu olurum, teşekkür ederim..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Resim kenarlarını temizleme.. Yeni bir yöntem buldum :) Tabi belki önceden uygulayan vardı ama CTRL ile layer kutucuğuna tıklayarak yuvarlağı seçili yap, daha sonra yumuşak ve yuvarlak bir brush alıp kenarları en yakın renkleri seçe seçe boya AMA ÖNCESİNDE... Eliptical Marquee Tool u seçerek logoyu yuvarlak olarak seç tam sınırlardan olsun. Daha sonra Select>Modify>Contract ı seçerek Contract By: 1pixels yaparak çizdiğin yuvarlağı 1 px el küçült. Daha sonra CTRL+SHIFT+i yada Select>Inverse ile seçili alanı ters çevirip Delete tuşuna basmalısın. Hafif küçülecek çerçeven. Daha sonra tekrar Select>Inverse yaparak üst kısımda dediğimi uygulayabiliirsin. Benimkinin psd si ekte.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Resim kenarlarını temizleme.. İkinizde çok sağolun.. Mehmetcece76 gerçekten güldüm :D Kafam o kadar dolu ki nasıl bu aklıma gelmedi bilmiyorum :) Halbuki bir resmi kestikten sonra ctrl+j ile ayrı layere çıkarmak en çok yapılan uygulama .. Teşekkürler ikinize de..
__________________ |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |