| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Almanya Yaş: 18 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yardim lazim beyler, Photoshopla bana 1 resim yapabilecek araniyor.. Suan Photoshopu yeni yeni ögrenmeye basliyorum, bir yarismaya katilacagim ve onun icinde Photoshop gerekli , bende dusundum tasindim ögrenecegim artik bu isi, fakat yarisma sonu bu ayin 15.de ve ozamana kadar kendir profesionel bir resim cizemiyecegimi anladim ve sizlerden yardim istiyorum, Bügün siz yardim edersiniz, baska bir gün ben elimden geldigi kadar yardim ederim. Simdi yarismadan kisa bilgiler veriyim. http://i257.photobucket.com/albums/h...ogo-static.jpg Yaratacağınız logo 19 Mayıs anısına dair bir logo olmalıdır ve yukardaki verdigim logoyla mix gibi birseyler yapilmalidir, yani Knight Online World yazmalidir. Logo resmileri , sadece logo buyuklugunde olmali ve Knight Online'la alakali olmalidir. Evet bagzilarina sacma gelecek, fakat ödüle cok ihtiyacim var. Sizler yani profesioneller icin cocuk oncagi olsa gerek. Simdiden Tesekürlerimi iletiyorum yardim eden veya etmeyenlere. Hepimizin, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (05-11-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Almanya Yaş: 18 Mesajlar: 8
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Yardim lazim beyler, Photoshopla bana 1 resim yapabilecek araniyor.. Akarada lvl 80 bir assasim var, artik cnm sikilmaya basladi ve kendimi gelistirmek icin böyle programlar ögrenmeye karar verdim ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Yardim lazim beyler, Photoshopla bana 1 resim yapabilecek araniyor.. evet kazanana Rof+0 gibi uniqueler verecekler :D + banada yardimci olursan sevinirim. suan indiriom photoshopu ve ders bolumlerinde yavas yavas basladim 15 Mayisa kadar cizerim birsey ama profesionel olamaz :D |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Yardim lazim beyler, Photoshopla bana 1 resim yapabilecek araniyor.. Hata üzerine hata. Bana hoş bir teklif gibi gelmedi. Sen kendi menfaatini düşünüyorsun bende düşünmeliyim. Madem logoyu ben yapayım ödülü ben alayım senin ismin geçsin.?
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Yardim lazim beyler, Photoshopla bana 1 resim yapabilecek araniyor.. ben sadece zamani olanlardan yardim istedigi istemistim, ama neyse ders bölümlerini teker teker okiyorum ve gözden geciriyorum suan, ins. kendim bir tane yapacagim |
| | |
| | #10 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Yardim lazim beyler, Photoshopla bana 1 resim yapabilecek araniyor.. anladim nedemek istediginizi, benim saten amacim photoshopu tamamem ögrenmek olmasa bile, önemli fuktionlarini tanimak, cunku gunumuzde heryerde lazim olabilecek bir program, ve bu yarisma nedeniyle bu heves geldi, konununda cok egoca oldugunu simdi anlamis durumundayim |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/4891-yardim-lazim-beyler-photoshopla-bana-1-resim-yapabilecek-araniyor.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-11-2008 13:41 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |