| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Teşekkür Et: 227
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Arkadaşlar bana acil olarak aşağıdaki gibi bir vista ekran görüntüsü lazım..Ama klasik o bildiğimiz vista mavisi temalı olmalı..Çok aradım fakat bulamadım... Bilgisayarında vista yüklü olan arkadaşlar ve tabiki tema klasik maviyse,başlat menüsü açık şekilde print screen le .bmp formatında buraya atarlarsa çok işime yarayacak...Tabi birde altta hiçbir pencere açık olmasın :) Şimdiden sağolun.. ![]()
__________________ Konu derya tarafından (05-07-2008 Saat 16:42 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. kenarda olan takvim falan yok istersen ben çekip yollayayım :D
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 512
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Sadece başlat menüsünün açık olması önemli kalanını keseceğim zaten.. :) Çok iyi olur..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Arkadaşlar akşam 7 ye kadar bulmam gerekiyor.. Vista kullananlar varsa lütfen yardım etsin..
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Çok teşekkür ederim ama bana klasik mavi renkte olanı lazım..Yoksa elimdekini kullanırdım...Yine de çok sağol..ilgilendiğin için..
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. bende mavisi var eve geçince yollarım:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Teşekkür ederim.. Heryerde garip gri kahverengi karışımı bir rengi var..O asıl gözalıcı mavisini bulamıyorum..Eğer bulamazsam kendi makinama vista kuracağım son çare .. Görünüşü kadar işleyişi de otursaydı iyi olurdu ama.. :) brtg dgn tekrar teşekkürler,zahmet verdim..
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/4829-vista-ekran-goruntusu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal | This thread | Refback | 05-07-2008 20:43 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-07-2008 16:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |