| | #11 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Ben klasik mavi dedim ama şimdi öğrendimki vista normalde mavi değilmiş.. :) O zaman parlak mavi diyelim.. :)
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. derya; belki bakmış olabilirsin ama google görsellerde aradığını bulma olasılığın yüksek. Tektek resimleri buraya koymak yerine arama sonuçlarının adresini vereyim. vista screenshot - Google Görsel Arama
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2007 Bulunduğu Yer: Antalya Yaş: 21 Mesajlar: 305
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Arkadaşım o yeşilli olan da arkaplanı mavi yapıp gönderebilir.Yani masaüstünü o parlak mavi yapabilir.Pc de sadece yeşil yok ya ![]()
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Buradan yardım istemeden önce yaklaşık yarım saat google görsellerde aradım fakat istediğim rengi bulamadım..Yine de sağol önerin için.. Sanırım zaten gerek kalmadı ben bu resmi çalıştığım işyerinde girişe yapılacak olan baskının tasarımı için istemiştim..Dün birşeyler oluşturdum fakat cam boyutuna büyütünce kalitesi çok düştü.. Sanırım vista görünümünde bütün o başlat çubuğu ve penceresini elle çizmem gerekecek.. Tabi bu konuda bir ders hazırlarsanız hayır demem.. :)
__________________ |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Evet renkleri ben ayarlarım çok iyi olur.. Hem anlatmaktan da kurtulmuş olurum parlak mavi diye diye dolaşıyorum iki gündür.. :) Çok teşekkürler tekrar..
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Yaptıktan sonra yaptığını görmek istiyorum ne mühim birşeymiş :) Bu arada ben dersi açarkende söylerim ama unutma ihtimalime karşı: Çalışmalarını 300dpi ve 5-6 inch genişliğinde yap o zaman büyültüp basman kolay olur.
__________________ ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: vista ekran görüntüsü.. Yapabilirsem ve yaptığım bir şeye benzerse,artı reklam olmaz derseniz tabi ki bitirince koyarım buraya..Hatta baskıdan sonra dışarıdan camın fotoğrafını çekip onu da yollarım en son.. 300dpi görüntü kalitesi oluyor sanırım..Taramalarda kullanıyorum çünki.. 5-6 inch te büyüklüğümü? Ve bunlar photoshopta ilk girişte sayfayı açarken mi ayarlanıyor?Bunları açıklarsanız sevinirim.. Valla öğrenmemek ayıp o yüzden soruyorum.. :)
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/4829-vista-ekran-goruntusu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal | This thread | Refback | 05-07-2008 21:43 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-07-2008 17:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |