| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ben Ps CS3 kullanıyorum ama TR değiştirecem CS4 almayı düşünüyorum CS4 Bilgisayarı çokmu kasar özellikleri CS3le farkları ne bilginiz varsa lütfen söyleyin... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: CS4 kullanıcıları veya bilenler yardım lütfen hiç gerek yok bence kullanmadım kullanmıcamda cs4 kullanınca ekstra bişe katacağını düşünmüyorum onu alana kadar üstüne para katar tablet alırdım cs2'de photoshop'un en iyi sürümü genede sen bilirsin ama boşuna masraf bence...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: CS4 kullanıcıları veya bilenler yardım lütfen Tamam abi CS3 uygun bana ingilizce versiyonunu tekrar bulmalıyım o zaman teşekkürler ilgilendiğin için :) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: CS4 kullanıcıları veya bilenler yardım lütfen Hepsi Aynı işi Görüyor Görsellikten Başka değişen hiçbirşey yok! hem cs4'ün beatası sürülmedimi daha çıkmadı yani
Konu Young Thug tarafından (05-06-2008 Saat 21:07 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |