| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Arkadaşlar ben photoshop'a 200 kadar brush yükledim...Aslında ilk denemelerimi brushlarla değil derslerle yapıyorum..Fakat içinde bulunsun istedim..Benim problemim şu ki brush penceresini açtığımda yüklediğim tüm brushları göremiyorum daha doğrusu pencereye sığmıyorlar sağda kalanları görmek için biraz silmem gerekti..Çoğunu eledim fakat hala göremediklerim var... Bunu düzeltmenin ve hepsini görmenin bir yolu varsa yardım ederseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Küçük bir brush sorunum var.. :) Öneri Reset Brush a tıkla Daha Sonra Edit-Present Maneger- Brushes- Load Yap ve adobenin içindeki bütün buruşları tek tek oraya yükle sorunun ortadan kalkmış olur
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (05-05-2008 Saat 15:43 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/4775-kucuk-bir-brush-sorunum-var.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Sorularnz, Grleriniz ve stekleriniz [Arşiv] - PhotoshopUzmani Forumlar | This thread | Refback | 06-24-2008 22:12 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Haberler | This thread | Refback | 05-05-2008 15:10 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Gaussian Blur Efekti | This thread | Refback | 05-05-2008 09:18 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-05-2008 01:18 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |