| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Karababa Mesajlar: 36
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Adobe ImageReady s.a arkadaşlar ben bu nu kullancam yanı ogrencem hareketli resimler felan yapacam inş acaba ornekler varmı resimli anlatım bununnla ilgili ? |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Adobe ImageReady Benimki Türkçe ama Türkçe modunda elimden geldiği kadar anlatacam Kendd abi bak şimdi ; Programı açınca sol üstte ilk olarak animasyon var onu açıyosun kapalı ise sonra psd dosyasını atıyorsun programa ve animasyonu kopyalama tuşu var o animasyon yerinde o tuşa basıyorsun ne kadar karelik olacaksa ve mesela 1. animasyon resmini seçiyorsun layerleri felan ayarlıyorsun 2. animasyon layerlerini ayarla 3.4.5.6... bu şekilde yapıyorsun ve giif bittiğinde dosya en elverişli farklı kaydet diyorsun... gif dosyamız hazır ! Pek iyi anlatamadıysam özür dilerim... Konu illegal43 tarafından (05-03-2008 Saat 15:31 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Adobe ImageReady Alıntı:
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" | |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |