| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 23 Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Benim sorum şu mesela photoshopta tasarımı yaptık ve onu silice ile parçaladık kaydederken htmlve image olarak kaydettik masa üzeinde bir klasöre. O o klasör içinde bir image kalsörü yaratarak o parçaları içine attı ve kaydetme sonrası oluşan html dökümanını dreamweaver da açtık yani sorumu kendim cevaplamış gibi oldum bilgiler yanlış olabilir sadece bir kaç yerde okuduğum bu bilgileri denek istedim fakat yeterli değil dökümanlar kısacası bu adımlama işlemini anlatan bir anasayfalık çalışma varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim bu konuda eksiğim var şimdiden teşekkürler arkadaşlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 23 Mesajlar: 16
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: yardım edecek bir arkadaş varmı ? Teşekkürler link için ben indirmiştim onu ama bana dedim gibi bir anasayfa nasıl dizayn edilir sliceyle kesip dw de çağırma işlemleri falan mesela tüm sayfayı kesip nasıl dw de dizayn ederiz gibi bir çalışma lazım ama çok çok teşekkürler ilgin için çokmu şey istiyorum :) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.113 Times in 929 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: yardım edecek bir arkadaş varmı ? photoshop'ta çizdiğin sayfayı File + Save for Web seçeneğinde html uzantısında kaydet daha sonra o html dosyasını dw içerisinde açıp diğer işlemleri yapabilirsin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yasaklı Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 200
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: yardım edecek bir arkadaş varmı ? En kısa sürede böyle birşey hazırlamaya çalışacağım umarım vakit bulurum Aslında istediğin çok basit bişey. Hatta yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. Ama görsel oalrak dersle takip etmek tabiki daha yararlı oalcaktır. Bu nu hiçbişekilde bilmeyenlere de faydalı olur Elimden geleni yaparım. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |