| | #1 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Yaş: 28 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yeni channel nasıl oluşturucam Photoshop ile Oval Köşe Yapımı diye arattım karşıma bir blog sitesi çıktı orda yapılanları bende yapmaya çalıştım ancak her zamanki gibi bir yerde takıldım.Takıldığım bölüm şu Alıntı:
![]() Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Bu cümlelerim profesyonellere çok komik gözükecek ama napalım acemiyiz :D Bunu da öğrenicez inş. Yardımlarınızı bekliyorum.Tşkler... | |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Yeni channel nasıl oluşturucam channel ile yapılmış fakat eksik bişeyleri atlamış sanırım bunun dersini en kısa zamanda portala ekleyeceğim anlatması uzun ve anlatılmaz resimlerle size aktaracağım ders olarak bunu hiç uğraşmadan şöylede yapabiliriz Tool menüsüne gelerek Rounded Rectangle Tool'u seçerek istediğimiz alana çok basit bir şekilde oval kenarlı dikdörtgen ve kareler uygulayabilirsiniz. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Yaş: 28 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Yeni channel nasıl oluşturucam dersinizi 4 gözle bekliyorum.Rounded Rectangle Tool ile yapınca köşede beyaz boşluklar kalıyor :S birde ben sadece sağ üst köşeyi yuvarlak yapmak istiyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Yeni channel nasıl oluşturucam şuan yoğunum az yarın veya pazar günü ders hazır olacaktır:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HTML mail nasıl atılır?? | stech | Sorularınız, Görüşleriniz ve İstekleriniz | 3 | 03-27-2008 19:13 |
| Brushları nasıl aktarabilirim ? | Ekrem | Sorularınız, Görüşleriniz ve İstekleriniz | 1 | 08-25-2007 16:21 |
| Fontları photoshop'a nasıl aktarabilirm ? | Ekrem | Sorularınız, Görüşleriniz ve İstekleriniz | 3 | 08-25-2007 15:29 |
| Servodata'ya yeni Müdür | HAKAN | Teknoloji Dünyası | 0 | 03-21-2007 18:25 |