| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Siteye giriş sorunu ? Hakan arkadaşım böyle bir forum açtığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yeni web tasarım işi ile uğraşmaya başladım. Forumuz bana can simidi oldu resmen. Forum çok bilgilendirici ve eğitici. Küçük bir sorun var, foruma girerken kullanıcı adım ve şifre bir türlü giriş yapamadım. Siteye girişi gmail hesabımdaki aktivasyon linki ile girebildim. Bu sorun ile ilgilenir misiniz. Teşekkür ederim. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Siteye giriş sorunu ? konu ile ilgileniyorum ilgin için teşekkürler...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| aktive-X sorunu ve çözümü ? | HAKAN | Flash Movie programları | 2 | 03-28-2008 18:46 |
| Şifre sorunu | Azz34 | Sorularınız, Görüşleriniz ve İstekleriniz | 1 | 08-17-2007 19:49 |
| Internet Explorer ve Flash'lardaki Çerçeve (Aktivasyon) Sorunu | HAKAN | Çeşitli Makaleler | 0 | 05-14-2007 19:56 |