| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | HTML mail nasıl atılır?? Merhaba Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Artık photoshopla ilgili bişey yapacaksam siteye bakmadan işe başlamaz oldum.Çok faydalı bi site.Yönetime teşekkürler.Ayrıca bir sorum olacak.Hazırladığım çalışmalarımı HTML olarak mail atmak istiyorum.Kayıt ederken HTML oluyor fakat gönderdiğimde karşı taraf resmin sadece çerçevelerini görüyor.Konu hakkında bilgisi olanlaryardımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden tşk.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 507
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: HTML mail nasıl atılır?? Kardeşim dosya olarak sadece ".html" dosyasını gönderiyorsan sorun budur. Çünkü image klasörünün içindeki resimler,bu ".html" dosyasının içindeki kısayolların resimleridir.Image klasörü de bu ".html" dosyasının oluşturulduğu dizine oluşturulur. Cevap geç oldu ama,birilerinin işine yarar umarım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: HTML mail nasıl atılır?? ben photoshopuzmanı üzerinden tüm üyelere html mail atıyorum bunu yaparken photoshopta şablonu hazırlıyorum ve html tarzında kaydediyorum daha sonra resim linklerini düzenliyorum mesela imageshack.us veya bütün resimleri ftp'ye atıyorum linkleride ona göre düzenliyorum daha sonra düzenlenen html kodlarını direk forumumuzun türü vb olduğundan html kodu olarak destekliyor mesaj yazma bölümüne html kodları koyup yolladığımda karşı taraf kodları değilde direk karşısında resimleri görüyor sen nerden yolluyorsun bu önemli aslında gmail desteklemiyor hotmailde desteklemiyor mynet hayatta desteklemez direk kodlar görünür:))
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 507
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: HTML mail nasıl atılır?? Ben outlook üzerinden gmail kullanıyorum. Gayet başarılı:) Ama gözlerken tabi. Arkadaş da kesin hotmail kullanıyordur.Ama onun için de çözüm var. Mail yazdığın alana internetten (hakan abi gibi upload edip de.yani pc'den atınca olmuyor.boş görünüyor) tutup sürüklüyorsun. Sonra istediğin yere taşıyorsun.
__________________ ![]() Konu iclturkey tarafından (03-27-2008 Saat 19:15 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/1108-html-mail-nasil-atilir.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-27-2008 19:57 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Html / Fontlar ve Kullanımı | HAKAN | Font | 0 | 09-27-2007 13:29 |
| html mail atma | stech | Ders istekleriniz | 1 | 09-17-2007 11:07 |
| Brushları nasıl aktarabilirim ? | Ekrem | Sorularınız, Görüşleriniz ve İstekleriniz | 1 | 08-25-2007 16:21 |
| html renkleri | HAKAN | Flash Movie programları | 0 | 02-28-2007 14:28 |
| html renkleri | HAKAN | Video ve ses işleme programları | 0 | 02-25-2007 20:12 |