| | #1 (permalink) |
| Ziyaretçi Mesajlar: n/a
| Slice Tool İşlemiyor Bir kere sitem için header yapmıştım onu slice tool ile parçalara ayırdım.Daha sonra photoshopu ne zaman açsam slice tool'un işareti tüm resimlerde sol üst köşede yer aldı.Photoshopta acemiyim arkadaşlar kusura bakmayın.Şimdide footer çalışması yapıyordum.Slice tool ile ayırmak istedim ancak olmadı.Aşağıda videolu olarak gösterdim.Sorun sizce neyden kaynaklanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim(Bu arada konuyu açacak yer bulamadım yada benim gözümden kaçan bir yer olabilir.Affola) http://img508.imageshack.us/my.php?i...icetoolfw1.swf Şimdiden teşekkürler |
|
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Slice Tool İşlemiyor Slice Select Tool seçili sende ondan kesim yapamıyorsun aynı aracın üstüne mause'nin sağ tuşu ile tıklayıp Slice Tool'u seçersen kesim işlemini yapabilirsin Slice Select Tool aracı ile kestiğin yerlere sağ tıklayarak istediğin yerlere link vermeni sağlar...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Slice Tool İşlemiyor rica ederim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Pen Tool ile Arkaplanı Temizleme | HAKAN | Yeni Başlayanlar | 6 | 08-01-2008 16:29 |
| Photoshop Seçim Aracı - Marquee Tool | HAKAN | Yeni Başlayanlar | 3 | 01-04-2008 17:28 |
| Gradient Tool Kullanımı | HAKAN | Yeni Başlayanlar | 3 | 12-23-2007 13:17 |
| Pen Tool ile Arkaplanı Temizleme | HAKAN | Photoshop Dersleri | 0 | 03-21-2007 11:57 |
| Potoshop Tool Menüsü | HAKAN | Yeni Başlayanlar | 0 | 02-24-2007 13:04 |