| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Adobe Photoshop İmzasını Kaldırma Herkeze slmlar arkadaşlar..Foruma yeni üye oldum ve buyüzden daha önce sorulup sorulmadığını bilmiyorum.Sorum şu ; Bir resme photoshop yaptım ve kaydettim.Kaydettiğim bu resimin özelliklerine girip özetine baktığımızda burda ''Oluşturma yazılımı : Adobe Photoshop'' yazıyor.Bu bazı sitelere resim atmamı engelliyor..Bu imzayı kaldırmam mümkün mü ?Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..Teşekkürler.. ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Adobe Photoshop İmzasını Kaldırma bende photoshop'un o sürümünü kullanıyodum ve bu açıklamayı aynen bendede yazıyodu.Sonra sildim onu CS2 yi yükledim bunda yapmıyo sanırım program öle gerektiriyor.
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 507
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Adobe Photoshop İmzasını Kaldırma Yanlış olmasın ama, O resmi-fotoğrafı kopyalayıp başka bir düzenleyici üzerinden kaydedebilirsin.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/1017-adobe-photoshop-imzasini-kaldirma.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Metal Buton | This thread | Refback | 02-02-2008 14:40 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Adobe Photoshop Lightroom 1.1 (german) | schneeflocke | Dijital Görüntü işleme Programları | 2 | 06-17-2008 13:22 |
| Adobe Photoshop Plugins Full | HAKAN | Plug-ins | 24 | 06-14-2008 01:09 |
| Adobe Photoshop Lightroom | HAKAN | Plug-ins | 2 | 01-18-2008 19:00 |
| Backdrop Designer v1.1 for Adobe Photoshop | HAKAN | Web tasarım Programları | 0 | 09-06-2007 13:38 |
| Adobe Photoshop Megapack plugins | HAKAN | Plug-ins | 0 | 04-03-2007 13:13 |