| Duyuru |
| Sizin Çektiğiniz Fotoğraflar Kendi çektiğiniz fotoğrafları paylaşacağınız alan |
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 134
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ayasofya ve laleler... eline sağlık kültürlü kedi güzel bir çalışma fotoğrafı tam saatinde yakalamışsın belkide bekledin ışık netlik ve kadaraj güzel eline sğlık..birde makineni yazmışsın nasıl bir makine olduğunu bilmiyorum.ama güzel bir makine herhaldeki bu kadar net ve açısı geniş.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ayasofya ve laleler... güzel bir kare bayada kaliteli ama ben olsam orda şöyle çekerdim lale'nin dibinden arkadaki camiyi poza alırdım daha hoş durabilirdi...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Ayasofya ve laleler... Çok güzel bir poz abi eline sağlık bayıldım birde Cem Durgut senin adınmı ? |
| | |
| | #5 (permalink) | |||
| Editör ![]() | Ce: Ayasofya ve laleler... Alıntı:
Alıntı:
Ama ne yazık ki laleler sona erdi tekrar ekilmesini beklemelisin. Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-cektiginiz-fotograflar/4660-ayasofya-ve-laleler.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-25-2008 22:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |