| Duyuru |
| Sizin Çektiğiniz Fotoğraflar Kendi çektiğiniz fotoğrafları paylaşacağınız alan |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 134
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | gece çekimim Buda benden eleştirilerinizi bekliyorum teşekkürler. ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | -MGEY!K- (04-06-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: gece çekimim gayet güzel açıdan çekilmiş fotoğraf makiğnasıda iyi sanırım kalitesi çok iyi devamını bekleriz...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.511
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: gece çekimim çok güzel çekilmiş bir foto...Fotograf makinesinin kalitesi baya iyi olmalıki böle güzel bir açıdan güzel bir çekim yapmış :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 134
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: gece çekimim canon 350d makinem daha yeni başladım ilk gece çalışmam baya zor oluyor.bide köprüye bir dikkat edin sanki eğilmiş gibi..ayrıntı.teşşürler yorumlarınız. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: in 300 mil kuzeyinin 300 mil doğusunun 300 mil güneyinin 300 mil batısında ikamet etmekte Mesajlar: 360
Teşekkür Et: 38
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: gece çekimim Aslında Fotoğrafçılar için Photoshop mükemmel bir program.Öneriyorum mutlaka kullan fotoğrafı bozmayacak şekilde. En azından fotoğrafı fiziksel olarak dengeleme amaçlı bire bir... Sen sanırım yapmışsın ya da köprünün doğrultusunda dengelemeye çalışmışsın ama boğaz kıyısını baz alsaydın daha iyi olurdu.Onu yaptıktan sonra köprünün durumunu düşünme,çünkü perspektif kanunu! bunu gerektiriyor. Ben de çok istiyorum ama şu anda maalesef.Ama ileride ilk fırsatta alacağım bir tane senin gibi eos350D... Bu arada güzel fotoğraf :)
__________________ ![]() Konu iclturkey tarafından (04-07-2008 Saat 13:26 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: gece çekimim herhangi bir müdahale yok sadece boyutunu düşürmek için eleştirin için saol bende farkındayım kadrajda sorunum olduğunun.bu fotoyu çekerken bir hazırlık yapamadım çünkü yanımda başkaları vardı anlarsın sabırsız kesim ondan tekrar teşekkürler yorumun için.:) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: in 300 mil kuzeyinin 300 mil doğusunun 300 mil güneyinin 300 mil batısında ikamet etmekte Mesajlar: 360
Teşekkür Et: 38
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: gece çekimim Ve 30 saniye de az bir zaman değil.Fotoğrafta oynama yok,tebrik ettim:)
__________________ ![]() |
| | |