| Duyuru |
| Sizin Çektiğiniz Fotoğraflar Kendi çektiğiniz fotoğrafları paylaşacağınız alan |

![]() |
| | LinkBack (12) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #33 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 187
Teşekkür Et: 46
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) bu siteye ImageShack® - Image Hosting fotoğrafını yükleyip en altta çıkan kodu kopyala, mesaj penceresindeki araya resim ekle düğmesine bas ve açılır pencereye yapıştır...
__________________ korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) Önceki sayfalardan birinde bir arkadaş, bir soruya yanıt vermiş ama sanırım yanlış ifade etmiş kendisini. Hareket halindeki karelerde hareketi durdurmak için enstantene düşürülmez, yükseltilir. Eğer hareket verilmek isteniyorsa ens. düşürülür ve fotoğraf orjinal hareketinde çekilir ens. değerine göre. Aklınızda bulunsun. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS 3 de su anlık :) Yaş: 17 Mesajlar: 76
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) o su damlalarını ınt den alma olmasın ben pek ınanmadım ama cok ellerıne saglık aga
__________________ ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) Fotoğraf makinesinin yavaşlatma ölçüsü yüksek ise bu tarz fotoğrafların çekilmesi gayet kolaydır diye düşünüyorum..a
__________________ Hayatın anlamını bulan adam yürüdü gitti.. Bi' daha onu gören olmadı. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu Yer: Bursa-PhotoShop Cad. Yaş: 19 Mesajlar: 140
Teşekkür Et: 32
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) Resimler Açılmadı bende de :(
__________________ |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |