| Duyuru |
| Sizin Çektiğiniz Fotoğraflar Kendi çektiğiniz fotoğrafları paylaşacağınız alan |

![]() |
| | LinkBack (12) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #23 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) yha kardesim bunların neresi professyonel biraz foxus ayarı bozulmus bi kaç fotolarda o kadarrr baska bişi yok yinede ii yani
__________________ |
| | |
| | #25 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 135
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) su damlaların ve tırtıl çok iyi kadraj ve netlik ayarların başarılı.ışığı iyi kullanmışsın ve güzel kareler yakalamışsın.ama daha makroda başarılısın.... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: kendi çektiklerim(profesyonel) Parantez için (Profesyonel) yazınca bende daha çok irdeledim ama her fotoğrafta büyük kusurlar var. Amatör olarak hepsi çok güzel kareler ama bir profesyonel için kaydadeğer fotoğraf pek yok. Ben sadece taşlar arasında ki sürüngeni ve su damlasını beğendim. Tebrikler. Makinen nedir?
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |