| Duyuru |
| Sizin Çektiğiniz Fotoğraflar Kendi çektiğiniz fotoğrafları paylaşacağınız alan |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 400
Teşekkür Et: 41
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Yorumlarınıza... Bu konuda yeniyim yorumlarınızı bekliyorum. Bunu photoshop ile denedim güzel olmuş mu?... Devamı haftaya :P:) |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.896 Times in 880 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Yorumlarınıza... eline sağlık içlerinde güzel kareler var fakat biraz daha kendini geliştirmelisin bu konu hakkında:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yorumlarınıza... Evet .Dün daha faz<la koymak canım istememişti şimdi biraz daha gösterebilirim. Ama gerçekten daha çooook çalışmam ve enn azından bir fotoğraf makinesi almam gerek.Şu anda arçelik marka bir paket makine kullanıyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :) Devamı daha çooooooook ama en aazından fikir sahibi olursunuz benim hakkımda.Yani hevesliyim inşallah profesyonel olma yoluna giderim... |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Yorumlarınıza... Görüntülenemeyen fotoğrafları upload ettiğim site kapanmış sanırım,Hakan abi,ilgilenirseniz iyi olur. Ayrıca; ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-cektiginiz-fotograflar/2441-yorumlariniza.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop CS4 11.0 (BETA) | This thread | Refback | 03-01-2008 17:23 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |