| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Kocaeli Yaş: 24 Mesajlar: 20
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arda Turan Wallpaper Çalışmam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve daha photosop'ta çok yeniyim. İlk kez okuyup öğrendiklerimden faydalanarak birşeyler yapmaya çalıştım. Birçok hatalar vardır kesin. Hatta çok saçma olmuş da olabilir ama dediğim gibi ilk çalışmam bu. Umarım ilerde iyi bir photoshop kullanıcısı olurum bende... Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 13 Mesajlar: 189
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Arda Turan Wallpaper Çalışmam dostum renk olayı kötü olmuş ve pen tool guzel olmuş ama arda turan'ın gövdesine dogru devam etseydin daha guzeL oLurdu ![]()
__________________ - BRK Design © 2008 - |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| arda, çalışmam, turan, wallpaper |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/6063-arda-turan-wallpaper-calismam.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Fotoraflara Hayal Efekti | This thread | Refback | 07-05-2008 02:25 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Illustrator Toolbox (Aralar) | This thread | Refback | 07-04-2008 21:43 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Blue Glow Efekti | This thread | Refback | 07-04-2008 19:50 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |