| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Hiphöp Kardeşler Konseri Van'da Alıntı:
Ben Espiri yönünden Değerlendirmedim çalışmayı. güzel düşünmüşsün emeğine sağlık. Espiri konusunda beni bağlayan nokta "gerçek rep" oldu. nedenini bilmiyorum. palabıyıklı zenciler falan olsaydı iyi gülerdik açıkcası ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #14 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() | Ce: Hiphöp Kardeşler Konseri Van'da Güzel olmuş ama lens flare fazla iyi gitmemiş bence abi onun modunu colordodge veya linear dodge yapsaydın daha parıltılı dururdu.Bu arada oradaki cartoon çizimler güzel gerçekten sanırım s2k'a ait daha doğrusu Turbo abimize ait :D eline sağlık Hakan abi güzel gerçekten
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 28 Mesajlar: 33
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hiphöp Kardeşler Konseri Van'da font değişik olsa ve sarışın çocğun saçı dışarda olsa daha iyi olablr mş ama 10 üzerinden 8 verirdim tebrikler :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hiphöp, kardeşler, konseri, van'da |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |